ar tikrai i saldytuva? man atrodo perzemoj temperaturoj nevyks rugimas ir co2 nesusidarys po ispilstymo palaikyt dar siltai ~18 savaitei, o tada I vesia ~13 vieta ilgiau stovet na grubiai po ispisltymo namie palikdavau, o paskui I rusi "gopas" wrote in message news:ji3bnf$h7a$1@trimpas.omnitel.net... Kai baigiasi fermentacija (burbuliuot), viskas pilstoma i bambalius, ipilama nedaug cukraus i kiekviena bambali ir kisama i saldytuva savaitei ar dviems (nepamenu), tuo metu alus ir prisipildo CO2 ir isskaidreja. "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:ji30mv$6jm$1@trimpas.omnitel.net... > beje...ar naturaliai tas alus prispildo CO2? Ar reikia butinai ji > brandinti > labai sandariame inde? > "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message > news:jhghqs$ofe$1@trimpas.omnitel.net... >> sveikinu istojus i kluba :) >> Nieko ten sudetingo, isverdi, atvesini, uzduodi mieles, raugini. >> Ispilstai, brandini. Geri. Gailies, kad per mazai isvirei. >> Nelabai ten ka patart yra, nebent neprasidet su viena ekstrakto bonkute, >> kazkas nugaruos, kazkas nusipils su nuosedom, kazkas nusiragaus. >> Rezultate >> gausi vos kelis buteliukus, kuriu visi prasines ir nores paragauti :) Tai >> paciam gomuri suvilgyt rezultate gaunas labai jau kukliai :D Reik bent >> poros bonkuciu, kokiems 22-25 litrams. >> Dar nepamirsk del gazo ibert kokios gliukozes i bonkutes pries >> uzdarydamas, skaitos geriau nei cukrus. >> Gardaus alucio :) >> >> -- >> Isskirtiniu pirciu irengimas: www.tavopirtis.lt >> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf >> >> >> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:jhg3r2$1r5$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Na stai, nusipirkau salyklo ekstarkto, mieliu, apyniu..bandysiu virti >>> savo pirmaji alu. >>> Gal kas jau praejo si kelia? Laukciau patarimu..:) >> >