teisingai, taip ir Oliveris dare kazkurioj laidoj su avies slaunim, pradziai pamarinavo, tada i orkaite ir po ant iesmo virs zariju damuse "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message news:grffq7$fcp$1@trimpas.omnitel.net... Dabar galvoju, o jeigu jį iškepus konvekcinėje ir paskui dėl atrakcijos paskrudinti ant žarijų? > vieno renginio metu teko valgyti. kalbėjau, kai paruoštas. sakė - > autoklave > išvirė, o paskui ant laužo apkepė. kitaip - be šansų. > > > "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message > news:grfc8b$8lm$1@trimpas.omnitel.net... > Gal kolektyvas žino kur galima būtu pasiskaityti kaip kepti paršą ant > iešmo? > Reikia iškepti du paršiukus. Kaip marinuoti, kokie iešmai turi būti, > kokiame > karštyje kepti ir t.t. > Dėkui labai > > __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 3992 (20090407) __________ The message was checked by ESET NOD32 Antivirus. http://www.eset.com