jis ten marmaliojo net su ketcupu, as tai pasirinciau tradiciskai-cesnakas, svogunas, lauro lapu , druska, grusti pipirai, rozmarinas ir aliejaus alyvuogiu kad visa tai geriau apsiveltu ant kiauliaus , orkaitej po folija kept kokias 1.5-2 val., tada ant iesmo ir graziai apskrudint virs zariju "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message news:grfi63$jrf$1@trimpas.omnitel.net... Ir kaip marinuoti juos kepimui??? > teisingai, taip ir Oliveris dare kazkurioj laidoj su avies slaunim, > pradziai > pamarinavo, tada i orkaite ir po ant iesmo virs zariju damuse > "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message > news:grffq7$fcp$1@trimpas.omnitel.net... > Dabar galvoju, o jeigu jį iškepus konvekcinėje ir paskui dėl atrakcijos > paskrudinti ant žarijų? > >> vieno renginio metu teko valgyti. kalbėjau, kai paruoštas. sakė - >> autoklave >> išvirė, o paskui ant laužo apkepė. kitaip - be šansų. >> >> >> "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message >> news:grfc8b$8lm$1@trimpas.omnitel.net... >> Gal kolektyvas žino kur galima būtu pasiskaityti kaip kepti paršą ant >> iešmo? >> Reikia iškepti du paršiukus. Kaip marinuoti, kokie iešmai turi būti, >> kokiame >> karštyje kepti ir t.t. >> Dėkui labai >> >> > > > > __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus > signature database 3992 (20090407) __________ > > The message was checked by ESET NOD32 Antivirus. > > http://www.eset.com > > > > __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 3992 (20090407) __________ The message was checked by ESET NOD32 Antivirus. http://www.eset.com