Tema: Re: Keptas paršas
Autorius: A&G
Data: 2009-04-07 16:09:16
jis ten marmaliojo net su ketcupu, as tai pasirinciau tradiciskai-cesnakas, 
svogunas, lauro lapu , druska, grusti pipirai, rozmarinas ir aliejaus 
alyvuogiu kad visa tai geriau apsiveltu ant kiauliaus , orkaitej po folija 
kept kokias 1.5-2 val., tada ant iesmo ir graziai apskrudint virs zariju

"Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message 
news:grfi63$jrf$1@trimpas.omnitel.net...
Ir kaip marinuoti juos kepimui???

> teisingai, taip ir Oliveris dare kazkurioj laidoj su avies slaunim, 
> pradziai
> pamarinavo, tada i orkaite ir po ant iesmo virs zariju damuse
> "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message
> news:grffq7$fcp$1@trimpas.omnitel.net...
> Dabar galvoju, o jeigu jį iškepus konvekcinėje ir paskui dėl atrakcijos
> paskrudinti ant žarijų?
>
>> vieno renginio metu teko valgyti. kalbėjau, kai paruoštas. sakė -
>> autoklave
>> išvirė, o paskui ant laužo apkepė. kitaip - be šansų.
>>
>>
>> "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message
>> news:grfc8b$8lm$1@trimpas.omnitel.net...
>> Gal kolektyvas žino kur galima būtu pasiskaityti kaip kepti paršą ant
>> iešmo?
>> Reikia iškepti du paršiukus. Kaip marinuoti, kokie iešmai turi būti,
>> kokiame
>> karštyje kepti ir t.t.
>> Dėkui labai
>>
>>
>
>
>
> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus 
> signature database 3992 (20090407) __________
>
> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.
>
> http://www.eset.com
>
>
>
> 



__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 3992 (20090407) __________

The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.

http://www.eset.com