Tema: Re: Keptas paršas
Autorius: Audrius <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt>
Data: 2009-04-07 15:50:11
Ir kaip marinuoti juos kepimui???

> teisingai, taip ir Oliveris dare kazkurioj laidoj su avies slaunim, pradziai 
> pamarinavo, tada i orkaite ir po ant iesmo virs zariju damuse
> "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message 
> news:grffq7$fcp$1@trimpas.omnitel.net...
> Dabar galvoju, o jeigu jį iškepus konvekcinėje ir paskui dėl atrakcijos 
> paskrudinti ant žarijų?
> 
>> vieno renginio metu teko valgyti. kalbėjau, kai paruoštas. sakė - 
>> autoklave
>> išvirė, o paskui ant laužo apkepė. kitaip - be šansų.
>>
>>
>> "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message
>> news:grfc8b$8lm$1@trimpas.omnitel.net...
>> Gal kolektyvas žino kur galima būtu pasiskaityti kaip kepti paršą ant 
>> iešmo?
>> Reikia iškepti du paršiukus. Kaip marinuoti, kokie iešmai turi būti, 
>> kokiame
>> karštyje kepti ir t.t.
>> Dėkui labai
>>
>> 
> 
> 
> 
> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 3992 (20090407) __________
> 
> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.
> 
> http://www.eset.com
> 
> 
> 
>