Plastikiniai maišeliai, imho, nelabai tinka - pabandykit į paprastą popierių. Į keliones į šiltus kraštus vežamės lašinius išteptus aliejum ir įvyniotus į foliją (kodėl, nežinau, toks būdas eina iš kartosa į kartą ir pasiteisina), išsilaiko iki poros savaičių be kvapo ir apglitimų. Šiuo atveju, nežinau, ar tiktų :) "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message news:jri7at$e2o$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > Gavau lauktuvių iš LT kaimiškų [?] rūkytų dešrų, kumpio, lašiakų. Po > keleto dienų plastikiniuose maišeliuose dalis dešrų ir šoninė "apglito". > Bei kvapas toks pridvėsusios mėsos atsirado. > Gal žinot, kaip atgaivint mėsą? Ir kur laikyt po to? [variantai - arba > šaldytuvas, arba kambarys +25 laipsniai].