Dar gerai nusausink(kad ir su popieriniu virtuvės rakšluoščiu), į maišelius ir į šaldiklį. "Sigitas" wrote in message news:k0qobs$93h$1@trimpas.omnitel.net... Nuplauk sukarštu vandeniu ir "Feiri". "0.5 B" wrote in message news:jrt591$r4u$1@trimpas.omnitel.net... ne aš laikau, o siunta per ilgai keliavo... :) "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message news:jrs9gm$tlf$1@trimpas.omnitel.net... > kad silifaninej terbelej tokius daiktus laikai :) > > "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message > news:jrqu4k$oju$1@trimpas.omnitel.net... >>a če kodėl? :? >> >> "Yvl" <chiornyj @ bumer.lt> wrote in message >> news:jrm7lk$9lr$1@trimpas.omnitel.net... >>> nagus pradziai nukapot paciam :) >>> >>> >>> "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message >>> news:jri7at$e2o$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> >>>> Gavau lauktuvių iš LT kaimiškų [?] rūkytų dešrų, kumpio, lašiakų. Po >>>> keleto dienų plastikiniuose maišeliuose dalis dešrų ir šoninė >>>> "apglito". >>>> Bei kvapas toks pridvėsusios mėsos atsirado. >>>> Gal žinot, kaip atgaivint mėsą? Ir kur laikyt po to? [variantai - arba >>>> šaldytuvas, arba kambarys +25 laipsniai]. >>>