Gyvenau kazkada ne LT. Atsivezdavom po atostogu nemazai lasinuku, kumpio, desru. Tai, ka ketini suvartoti - suvynioji i popierini ranksluosti, kad dregme sugertu, ir laikai kad ir maisely ar dezutej saldytuve, bet ne ilgiau savaite, dvi. Tuos popierius - reguliariai pakeiti, kad nebutu slapi. Visa kita "geri" - i folija arba maiselius ir i saldikli/kamera. Geri lasiniai, kad ir po puses metu, istraukti ir palaipsniuj atsildyti (is kameros ne i kambari, o pradziai i saldytuva) - kaip vakar rukinti, sviezi, saknus. Bet visa tai galioja tik salto rukymo produktam. Jei jau apgliaumijo - gamink kopustiene su mesyte :) Desras pagliaumijusias, esam labai skaniai orkaitej iskepe, po nuplovimo karstu vandeniu su actu. Jei lasiniu didelis gabalas - nupjaustai apgedusiu ir kisi i kamera jei neketini ryt poryt valgyt. Bet kokiu atveju, jei mesos produktai "slapi", ir tu nori, kad jie tokie isliktu - nieko nepatarsiu. Desras, kumpius ir visa kita - reikia laikyt sausai ir leist apdziut, bet vesiai, kad negestu. Cia mano tokia praktika :) -- pagarbiai; Indraja "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message news:jri7at$e2o$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > Gavau lauktuvių iš LT kaimiškų [?] rūkytų dešrų, kumpio, lašiakų. Po > keleto dienų plastikiniuose maišeliuose dalis dešrų ir šoninė "apglito". > Bei kvapas toks pridvėsusios mėsos atsirado. > Gal žinot, kaip atgaivint mėsą? Ir kur laikyt po to? [variantai - arba > šaldytuvas, arba kambarys +25 laipsniai].