Vat butent saslai kazkaip nelabai, nesu egzpertas ju gamybos, o zuvi rukyt ir paprasciau, ir gabalai didesni, ir jokiu marinavimu, druska teplioji, rukelnycion ir po to visi patys issinesioja :) "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message news:jvvtvi$lpr$1@trimpas.omnitel.net... > shashlai!? ;) > > "servisas" wrote in message news:jvvr2n$ib1$1@trimpas.omnitel.net... > > Nera kada kepti napoleonus, ir daryti cepelinus, bet balius arteja, > galvoju, > ka cia ant stalo padet, kad butu mazai ruosimosi ir visi butu laimingi. > Taip pat pries tai ruosiames pasiplaukiot plaustais, tai irgi maistas > tenai > greitai eina. > Ka cia tokio sugalvojus, gal kas turit kokiu ideju Kad butu lyg ir > gaminta, > bet nedaug darbo? > Pas mane dabar tokios idejos: > kepta duona > popocornai (plaukimui labiau) > pomidorai pjaustyti > zuvis rukyta (nu krusliavos daugiau, bet vistiek reikia ja isrukyt) > baltas suris pjaustytas su uogiene > > Kas dar? >