Atsakant i tema tai: Sumustiniai ir uztepeles. receptu pilnas internetas, lengva pagamint. visa kita laiko ir fantazijos klausimas. O cia pasiulymas rimtesniam sustojimui ir uzvalgymui. Saslai. mesos, paprasto jogurto, be priedu druskos, pipiru, cebuliu, cesnaku. uz keletos valandu jau galima kept. Prie saslu. marinuoti svogunai - http://www.kulinare.lt/salotos-salotos-ir-misraines/marinuoti-svogunai.html darau panasiai kaip recepte, tik idedu cesnaku, cili pipiru, lauro lapu pora, juodu pipiru(cia viskas pagal skoni). Antrai dienai. Kopustiene - saltibarciai. Folijoje keptos bulves su sviestu ir suriu, galima dar kastinio isimest, bet ant plausto nekazkas is jo liks. "servisas" <mes@esame.cia> wrote in message news:jvvr2n$ib1$1@trimpas.omnitel.net... > Nera kada kepti napoleonus, ir daryti cepelinus, bet balius arteja, > galvoju, ka cia ant stalo padet, kad butu mazai ruosimosi ir visi butu > laimingi. > Taip pat pries tai ruosiames pasiplaukiot plaustais, tai irgi maistas > tenai greitai eina. > Ka cia tokio sugalvojus, gal kas turit kokiu ideju Kad butu lyg ir > gaminta, bet nedaug darbo? > Pas mane dabar tokios idejos: > kepta duona > popocornai (plaukimui labiau) > pomidorai pjaustyti > zuvis rukyta (nu krusliavos daugiau, bet vistiek reikia ja isrukyt) > baltas suris pjaustytas su uogiene > > Kas dar? >