feja daro iš faršo tokius rutuliukus, pavolioja sezamo seklose, perveria dantu kraptuku ir i verdanti alieju(keptuvėje ar puodelyje), pakepus iškabini lauk, nusausini ant serveteles, + koks suris, duonyte kepta, agurkas(raugintas ar zalias)-pomidoras.. tinka i gamta ir siaip uzkandelis prie alaus neblogai visai... "servisas" <mes@esame.cia> wrote in message news:jvvr2n$ib1$1@trimpas.omnitel.net... > Nera kada kepti napoleonus, ir daryti cepelinus, bet balius arteja, galvoju, > ka cia ant stalo padet, kad butu mazai ruosimosi ir visi butu laimingi. > Taip pat pries tai ruosiames pasiplaukiot plaustais, tai irgi maistas tenai > greitai eina. > Ka cia tokio sugalvojus, gal kas turit kokiu ideju Kad butu lyg ir gaminta, > bet nedaug darbo? > Pas mane dabar tokios idejos: > kepta duona > popocornai (plaukimui labiau) > pomidorai pjaustyti > zuvis rukyta (nu krusliavos daugiau, bet vistiek reikia ja isrukyt) > baltas suris pjaustytas su uogiene > > Kas dar? > >