Skamba skaniai, bet ar moliugas gali buti cukinijos atitikmuo? "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message news:kapc15$dge$1@trimpas.omnitel.net... >o pabandyk toki: > 1. Iklojam i blekos dugna 3 (2 ar 4, pagal bleka) lakstus bemieles > sluoksniuotos teslos. gerai, jei biski uzsilenkia > 2. supjaustom smulkiom riekutem cukinijos gabala (pirsto dydzio riekele > ok), 2-3 skilteles cesnako, ipilam alyvuogiu aliejaus sauksta, sumaisom, > paliekam minutei. > 3. per ta laika ant teslos dedam gabaliukus maskarpones, i tarpus > pelesinio surio su melynu pelesiu. > arba > i tarpus lietuvisko varskes surio ir pelesinio surio pramaisiui. Visai > uzdengt teslos nereikia. > 4. Uzpilam cukinijas. per pusantro pirsto sluoksnelis pats tas. > 5. kepam prie 180, apie 10-15 min > 6. per ta laika susitarkuojam surio, pagal kisene ir skoni, vakar dariau > su kietu, bet esu bandes ir su parmezanu, ir su rokiskio ekstra. > 7. uzdedam surio ant virsaus, kepam dar 5-10 min. > > suris turi arba sukietet, arba plutele apkept, o tesla nesudegt, todel > laikas labai priklauso nuo orkaites. Vilniaus tamsusis alus tiko prie sito > :) > > LB > > "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message > news:kanvmq$ptu$1@trimpas.omnitel.net... >> Gal kas isivaizdinate kaip gaminamas moliugu pyragas,kuri rode Oliverio >> vakaryksteje laidoje apie Pirenus? > >