Panašų kažkada kepiau - reta šlykštynė. Šiaip pyragus mėgstu, bet tą teko išmest. O moliūgas skanus ir aromatingas buvo (puikiai valgomas net žalias). Matyt skonio dalykas... Šįmet bandytas pyragas su tarkuotais moliūgais ir pjaustytais obuoliais, įmaišytas tešloj kažkuom panašioj į meduolio. Ganėtinai valgomas rezultatas. Justas wrote: > tame ir esme, kad musu cukinijos nuo musu moliugu nelabai skiriasi - ta > pati fignia :) > o elementariausias moliugo pyragas yra toks - mieline tesla iskociojam > plonai, na tarkim 5mm, dedam ant virsaus burokine tarka tarkuota > moliuga, pries tai pamaisyta su cukrum pagal skoni. teslos blyno krastus > uzlenkiam voko principu, kad liestusi (4 krastai). krastelius siek tiek > paspaudziam, bet hermetiskai nebutina, virsu patepam plaktu kiausiniu. > tiesa kept geriau formoj, tada kepinys nepraranda formos. > taigi jei moliugas geras, buna labai skanu ir nereikia jokiu priedu deti