o pabandyt? LB "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message news:kaq5sn$os2$1@trimpas.omnitel.net... > Skamba skaniai, bet ar moliugas gali buti cukinijos atitikmuo? > > "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message > news:kapc15$dge$1@trimpas.omnitel.net... >>o pabandyk toki: >> 1. Iklojam i blekos dugna 3 (2 ar 4, pagal bleka) lakstus bemieles >> sluoksniuotos teslos. gerai, jei biski uzsilenkia >> 2. supjaustom smulkiom riekutem cukinijos gabala (pirsto dydzio riekele >> ok), 2-3 skilteles cesnako, ipilam alyvuogiu aliejaus sauksta, sumaisom, >> paliekam minutei. >> 3. per ta laika ant teslos dedam gabaliukus maskarpones, i tarpus >> pelesinio surio su melynu pelesiu. >> arba >> i tarpus lietuvisko varskes surio ir pelesinio surio pramaisiui. Visai >> uzdengt teslos nereikia. >> 4. Uzpilam cukinijas. per pusantro pirsto sluoksnelis pats tas. >> 5. kepam prie 180, apie 10-15 min >> 6. per ta laika susitarkuojam surio, pagal kisene ir skoni, vakar dariau >> su kietu, bet esu bandes ir su parmezanu, ir su rokiskio ekstra. >> 7. uzdedam surio ant virsaus, kepam dar 5-10 min. >> >> suris turi arba sukietet, arba plutele apkept, o tesla nesudegt, todel >> laikas labai priklauso nuo orkaites. Vilniaus tamsusis alus tiko prie >> sito :) >> >> LB >> >> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message >> news:kanvmq$ptu$1@trimpas.omnitel.net... >>> Gal kas isivaizdinate kaip gaminamas moliugu pyragas,kuri rode Oliverio >>> vakaryksteje laidoje apie Pirenus? >> >> >