tai kad sūdyt išvis reikia pačioj pabaigoj "tranzoo" wrote in message news:lf9gf0$9hv$1@trimpas.omnitel.net... ukrainietiski barsciai - burokeliai, kopustai, pupeles ir bulves. as dar pomidoru ir morku dedu ir viska verdu jautienos sultiny. burokelius su morkom tarkuoju zalius ir apkepinu pries virima. patarimas del sultinio - sudedi kaulus i salta vandeni, palauki kol uzvirs, tada nuemi putas ir tik tada sudai ir prieskonius dedi. mano mama ir uosviene nupila vandeni pirma, bet kai as pabandziau nenupilt - gaunasi zymiai geriau. -- T "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:lf9du5$78a$1@trimpas.omnitel.net... > su pupom ukrainietiški? Aš maniau, lietuviški :) Bent jau pas mus > burokėlių su pupom sriuba buvo vadinama barščiais. O ta pati sriuba su > mažai vandens - troškiniu :) > > > > "tranzoo" wrote in message news:lf98tf$316$1@trimpas.omnitel.net... > > ukrainietiski barsiciai dar. > >