SALO dar reik pripjaustyt. O jei neturi - tai bent šoninės. Nichuja jūs nemokat ukrainietiškų barščių "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message news:lf9gf0$9hv$1@trimpas.omnitel.net... > ukrainietiski barsciai - burokeliai, kopustai, pupeles ir bulves. as dar > pomidoru ir morku dedu ir viska verdu jautienos sultiny. burokelius su > morkom tarkuoju zalius ir apkepinu pries virima. > > patarimas del sultinio - sudedi kaulus i salta vandeni, palauki kol > uzvirs, tada nuemi putas ir tik tada sudai ir prieskonius dedi. > mano mama ir uosviene nupila vandeni pirma, bet kai as pabandziau > nenupilt - gaunasi zymiai geriau. > > -- > T > > "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message > news:lf9du5$78a$1@trimpas.omnitel.net... >> su pupom ukrainietiški? Aš maniau, lietuviški :) Bent jau pas mus >> burokėlių su pupom sriuba buvo vadinama barščiais. O ta pati sriuba su >> mažai vandens - troškiniu :) >> >> >> >> "tranzoo" wrote in message news:lf98tf$316$1@trimpas.omnitel.net... >> >> ukrainietiski barsiciai dar. >> >> >