Butent skeppshult būna paruoštos, jokių magiškų veiksmų atlikti nereikia :) Dėl šv.ramybės prieš naudojant pirmą kartą (išplovęs karštu vandeniu, be nuriebalintojo) pakepiau riebios rūkytos dešros riekelių (ir instrukcijoje taip siūlo). Svarbu po kepimo plauti tik karštu vandeniu nenaudojant nuriebalintojo. Vienas draugas prieš pirkdamas, grasinosi man padovanot jei kibs/svils maistas, nepadovanojo, pats naudoja ir atsidžiaugti negali... Kas dar svarbu - lygus keptuvės dugnas (ko nepasakyčiau apie pigesnes, rytų gamintojų), t.y. lygiai guli ant stiklo, neišsikraipo. "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message news:ltfdqp$tdk$1@trimpas.omnitel.net... > Spižinės iškart atkrenta dėl to, kad dega ir stipriai (iš nekokios > patirties). Paliksiu jas turintiems kantrybės žaisti su visokiais > paruošimais, masažavimais, grūdinimais ir kitom magijom. > > On 2014.08.25 16:24, Masala wrote: >> ?pi?in? keptuv? puikiai veikia ant indukcin?s virykl?s. Naudojam >> Skeppshult >> (http://pigu.lt/virtuves_buities_apyvokos_prekes/virtuves_ir_stalo_reikmenys/keptuves/ketaus_keptuve_skeppshult_5_28cm?id=205841) >> kasdien? ir viskam (tik lietiniams pirkom spec ?em? keptuvæ su teflonine >> danga). Rankena plienin?, bet ne?kaista, keptuve sunkoka, bet ir ?mona >> jau >> ?prato. Plauti kar?tu vandeniu be nuriebalintojo. >> Pirkiodavom anks?iau visokias tefal kas 1-2 metai, o ?it? ?sigijus >> rupes?iø >> neb?r. Manau mano gyvenimui ?ios keptuv?s pakaks ir vaikams liks. >> >> >> >> "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message >> news:lt7t3q$j9o$1@trimpas.omnitel.net... >>> Dairausi ~26 cm paprastos keptuves kasdieniniam naudojimui, tur?tø tikti >>> indukcinei ir elektrinei plytelei. Gal b?tø gerai, kad b?tø su >>> nelimpan?ia >>> kokia danga. >>> >>> I? pasi?los - Tefal tipo blogis, ?pi?in? visi?kai neprakti?ka (kaip >>> kasdienin?) ir turb?t su indukcija neveiktø, titanin? - gal kiek per >>> brangi tokiam tikslui. Koks b?tø aukso viduriukas iki ~150 Lt ? >> >> >