> nu ka as zinau - perbraukt peili popieriniu ranksluosciu ir padet i > stalciu.... nematau as cia specialios prieziuros.... Dar yra kur tobulėti :D Va kai perbaukęs, dėsi ne į stalčių, o į spec stovą ar laikiklį, tada jau galima sakyti būsi perėjes į dar aukštesnį lygį ;) Jei peiliai stalčiuose, tai visų pirma, jie greit atšimpa, antra - kyla pavojus aplinkiniams įsipjauti. > o karoliui paantrinsiu - irankius reikia pirkti tik karta gyvenime. nebaisiai > seniai as pradejau taip daryt - ir tik patenkintas... > > -- > T > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:m4mu9o$orh$1@trimpas.omnitel.net... >> Pagrinde virtuvėj sukas namų fėja. Ji žiūri paprastai - jei yra indaplovė, >> ji ir plauna. Peilis turi pjaut ir ne daugiau. Jei daiktas reikalauja >> specialios priežiūros ir saugojimo, jis netinka. >> Todėl geriau 5 eiliniai peiliai, kuriuos gali bet kaip plaut ir galąst, nei >> 1 ypatingai patogus ir geras, kurį turi saugot. >> >> "karolis" wrote in message news:m4mtfv$o8e$1@trimpas.omnitel.net... >> >> yra dalis tame tiesos, bet: >> kai pradejau pirkt tik reikalingus irankius ir tik skirtus profesionaliam >> naudojimui (tai nereiskia kad kainuoja bile kiek), pasidare ramu kad >> nereiks >> kas pusmeti pirkt vis kazka, nes pvz peiliai jau koki desimtmeti pas mane - >> ner jokiu nusiskundimu, puodai irgi - rankenos neluzta, danga kiek buvo >> prisvilus visada puikiai issiplauna ir daugiau nesvyla. O profesionalu >> daigta naudot ir patogumas/malonumas kitas. Todel dabar stengiuosi viska >> pirkt specializuotose parduotuvese. >> >> bet kiekvieno teise rinktis :) >> >> >> "bzik" parašė naujienų news:m4mme8$j1a$1@trimpas.omnitel.net... >> >> aš paprastas vartotojas, o ne profesionalus virėjas :) Šimtai litų už peilį >> netinka.