Kumpio/sprandinės šmotas gerai gaunasi su kepimo rankove, bet va su nugarine(tėvai žemaitijoj palindrica vadina) gaunasi sausa ir sprangi. Bandžiau įpjauti pailgas juosteles, užmarinuot parai su prieskoniais + vyno, prieš kepant į išilgines įpjovas įsprausti šoninės juostelių, susukti į kinziulį ir kept rankovėje (sausumo neišvengiau). Gal tiesiog nugarinė tam neskirta. "Night" wrote in message news:mhjffh$qis$1@trimpas.omnitel.net... Nu Velingtono jautiena su kiaulienos nugarine tai sunkiai :) Ale man kas pabiausiai patinka - tai kazkas arba tokio http://giedrius-v.livejournal.com/70897.html arba jei tingi uzsiimti - tai ta kiaules smota istrini prieskoniais (man patinka soja+aliejus+cesnakas+pipiras+lauro lapas pvz.), palaikai siek tiek, idealiu atveju - per nakti, grudi i kepimo rankove ir kepi pagal svori arba pagal temperatura. Kol karsta - labai skanu su tarkim bulviu kose ir burokeliais, o paskui dar lieka kuriam laikui ant sumustiniu uzsideti. "valytojas" <valytojas@g.com> wrote in message news:mhfdbr$p23$1@trimpas.omnitel.net... >O kiaulienos nugarinė tinka? Prieš 2 sav. šaldiklyje radau, fantazijos >pritrūko ką padaryti.. > > Gal trumpai savo receptą gali įmesti? > > "Tony @" wrote in message news:mhcujv$u1i$1@trimpas.omnitel.net... > > na taip. > > -- > Tomas > > "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:mhco2o$pg3$1@trimpas.omnitel.net... >> Velingtono jautiena? >> >> "Tony @" <tony@tiltas.lt> wrote in message >> news:mhckui$nck$1@trimpas.omnitel.net... >>> Tomas >>> >>> >> >