Oi, sorry, nepaskaiciau kad cia apie nugarine. Nu tokiu atveju arba karbonadas, arba zrazai :) As irgi bandziau gabale - sausa zaraza tikrai. O siaip vynas irgi sausina mesa - nereiktu jame per nakti laikyti. Man patinka rugstele, tai as i vyno marinata mesa uzmerkiu maks 20 minuciu iki kepimo. Ir jokia sonine ar kitas "dregmes" saltinis nepades sausai is prigimties mesai sudrekti :) "valytojas" <valytojas@g.com> wrote in message news:mhlm6p$qf6$1@trimpas.omnitel.net... > Kumpio/sprandinės šmotas gerai gaunasi su kepimo rankove, bet va su > nugarine(tėvai žemaitijoj palindrica vadina) gaunasi sausa ir sprangi. > Bandžiau įpjauti pailgas juosteles, užmarinuot parai su prieskoniais + > vyno, prieš kepant į išilgines įpjovas įsprausti šoninės juostelių, > susukti į kinziulį ir kept rankovėje (sausumo neišvengiau). > > Gal tiesiog nugarinė tam neskirta. > > > "Night" wrote in message news:mhjffh$qis$1@trimpas.omnitel.net... > > Nu Velingtono jautiena su kiaulienos nugarine tai sunkiai :) > > Ale man kas pabiausiai patinka - tai kazkas arba tokio > http://giedrius-v.livejournal.com/70897.html > > arba jei tingi uzsiimti - tai ta kiaules smota istrini prieskoniais (man > patinka soja+aliejus+cesnakas+pipiras+lauro lapas pvz.), palaikai siek > tiek, > idealiu atveju - per nakti, grudi i kepimo rankove ir kepi pagal svori > arba > pagal temperatura. Kol karsta - labai skanu su tarkim bulviu kose ir > burokeliais, o paskui dar lieka kuriam laikui ant sumustiniu uzsideti. > > > "valytojas" <valytojas@g.com> wrote in message > news:mhfdbr$p23$1@trimpas.omnitel.net... >>O kiaulienos nugarinė tinka? Prieš 2 sav. šaldiklyje radau, fantazijos >>pritrūko ką padaryti.. >> >> Gal trumpai savo receptą gali įmesti? >> >> "Tony @" wrote in message news:mhcujv$u1i$1@trimpas.omnitel.net... >> >> na taip. >> >> -- >> Tomas >> >> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:mhco2o$pg3$1@trimpas.omnitel.net... >>> Velingtono jautiena? >>> >>> "Tony @" <tony@tiltas.lt> wrote in message >>> news:mhckui$nck$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Tomas >>>> >>>> >>> >>