pora kartu dariau pagal sita 1:1, burokeliai yra laaabai gerai burgeryje. po to improvizuodavau. Siaip tai- gera liesa jautiena (geriausia medium rare, tada sultingas bus) ir daug darzoviu bei apskrudinta pries tai bandele visad duos "rezultata". bet siaip tai burgeriai greitai atsibosta On 2015-07-22 14:10, Night wrote: > Na mano skoniui tikras burgeris turi buti is jautienos. As perku is > mesininko, jei mesa labai liesa, paprasau siek tiek lajaus (riebalu) kad > imaisyti malant. Sumalu pats. Kotletukus darau kartais su svogunais, > kartais be. Jei su svogunais - juos apkepu. Kotletas medium rare, buna > sultingas. Is prieskoniu tai druska, pipirai ir sutrintas kmynas > (nedaug). Bandele - pagal skoni. Padazai, darzoves, suris - pagal skoni. > Kai turiu upo, tai dar apkelu pievagrybius pjaustytus svieste kaip viena > is ingridientu. Is darzoviu dazniausiai dedu agurkus (marinuotus) > pomidora ir salota. > > > On 19/7/15 15:40, tas kuris virshija wrote: >> bandele uz 69ct is rimi (sveriamos, tokios vos rugscios, italiskos ar >> kokios ten, nepamenu), kotletas grilintas is misinio jautiena kiauliena >> svogunai, biski kecupo, biski kokio nors surio, agurko, pomidoro, >> svoguno. Ir kotleta, ir perpjauta bandele grilinam. >> >> On 07/17/2015 11:38 AM, ManXP wrote: >>> Bandele (ta su amerikos veliava, kitos kazkaip nelabai skanios), 150-200 >>> gr grilintas kotletas is jautienos kumpio, gabaliukas surio is Prismos >>> (nes tik ten randu neriebaus), ir darzoves (salotos, agurkai, pomidorai, >>> svogunai). Padazo nededu, nes jis IMHOP skirtas, kai reikia paslept >>> bloga mesos arba kitu produktu skoni. >>> >>> >>> "Gipsas" wrote in message news:moab2e$4an$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> Kadangi visokie sashlais/kepsniai truputi atsibodo...vis bandau ka nors >>> idomesnio atrast...:) >>> pabandziau pora kartu ant griliaus hamburgerius padaryt - visai gardu.. >>> >>> Gal pasidalinsit savo patiritim - kaip darot, ka dedat, koki padaza >>> naudojat >>> ? >> >