placiau gal, kaip ta mesa paruosiat? Kaip suprantu ji nemalta, o labai ilgai troskinta, tokia kad su sakute draskosi? Rukyta paprika ka turi omenyje? Rukyti astrus pipirai ? Ar saldi paprika kazkaip rukyta? Siaip tai Dubline, Guinesso muziejuje, teko, ko gero, viena skaniausiu burgeriu valgt - mesa marinuota Gineso aluje, ideta i kazkokia afigienai skania bandele, ir ideta tiktai troskintu svogunu...Daugiau nieko...jokiu padazu...nieko.. Ziauriai skanu, sultinga... "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message news:moqmqc$che$1@trimpas.omnitel.net... > musuose megstams yra letai keptos mesos (pulled meat (kiaule arba vista > reciau iautis) su rukyta paprika ir bbq padazu. i bandele dedama tik > salota ir raudonas svogunas. > > > "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:moab2e$4an$1@trimpas.omnitel.net... >> Kadangi visokie sashlais/kepsniai truputi atsibodo...vis bandau ka nors >> idomesnio atrast...:) >> pabandziau pora kartu ant griliaus hamburgerius padaryt - visai gardu.. >> >> Gal pasidalinsit savo patiritim - kaip darot, ka dedat, koki padaza >> naudojat ? >