On Thu, 23 Jul 2015 12:16:09 +0300, Paul_ <no_spam_pauliaus@freemail.lt> wrote: dar galima kaip gariunuose - su balta misraine. >Su raugintais kopustais vietoje darzoviu kas nors bandete? > >On 07/23/2015 09:00 AM, Zhegonskas wrote: >> pora kartu dariau pagal sita 1:1, burokeliai yra laaabai gerai burgeryje. >> >> po to improvizuodavau. Siaip tai- gera liesa jautiena (geriausia >> medium rare, tada sultingas bus) ir daug darzoviu bei apskrudinta >> pries tai bandele visad duos "rezultata". >> >> bet siaip tai burgeriai greitai atsibosta >> >> >> On 2015-07-22 14:10, Night wrote: >>> Na mano skoniui tikras burgeris turi buti is jautienos. As perku is >>> mesininko, jei mesa labai liesa, paprasau siek tiek lajaus (riebalu) kad >>> imaisyti malant. Sumalu pats. Kotletukus darau kartais su svogunais, >>> kartais be. Jei su svogunais - juos apkepu. Kotletas medium rare, buna >>> sultingas. Is prieskoniu tai druska, pipirai ir sutrintas kmynas >>> (nedaug). Bandele - pagal skoni. Padazai, darzoves, suris - pagal skoni. >>> Kai turiu upo, tai dar apkelu pievagrybius pjaustytus svieste kaip viena >>> is ingridientu. Is darzoviu dazniausiai dedu agurkus (marinuotus) >>> pomidora ir salota. >>> >>> >>> On 19/7/15 15:40, tas kuris virshija wrote: >>>> bandele uz 69ct is rimi (sveriamos, tokios vos rugscios, italiskos ar >>>> kokios ten, nepamenu), kotletas grilintas is misinio jautiena kiauliena >>>> svogunai, biski kecupo, biski kokio nors surio, agurko, pomidoro, >>>> svoguno. Ir kotleta, ir perpjauta bandele grilinam. >>>> >>>> On 07/17/2015 11:38 AM, ManXP wrote: >>>>> Bandele (ta su amerikos veliava, kitos kazkaip nelabai skanios), >>>>> 150-200 >>>>> gr grilintas kotletas is jautienos kumpio, gabaliukas surio is Prismos >>>>> (nes tik ten randu neriebaus), ir darzoves (salotos, agurkai, >>>>> pomidorai, >>>>> svogunai). Padazo nededu, nes jis IMHOP skirtas, kai reikia paslept >>>>> bloga mesos arba kitu produktu skoni. >>>>> >>>>> >>>>> "Gipsas" wrote in message news:moab2e$4an$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> >>>>> Kadangi visokie sashlais/kepsniai truputi atsibodo...vis bandau ka >>>>> nors >>>>> idomesnio atrast...:) >>>>> pabandziau pora kartu ant griliaus hamburgerius padaryt - visai >>>>> gardu.. >>>>> >>>>> Gal pasidalinsit savo patiritim - kaip darot, ka dedat, koki padaza >>>>> naudojat >>>>> ? >>>> >>> >>