dar ir šitą vertėtų pažiūrėt: http://www.imdb.com/title/tt2883512 "tranzoo" wrote in message news:mot0t1$6ge$1@trimpas.omnitel.net... rukyta paprika - prieskonis toks. ispaniskas. as perku vynotekoj. dideles skardines bankes - ilgai uztenka. skonis specifinis - nevisiems patinka. as tokiam kepimui marinuoju paprastai. pastovaus recepto neturiu. stengiuos naudoti alkoholi - viski, brendi, tekila. kieulienai prieskoniu daug nereikia. ir druskos i marinata det nereikia, nes issauseja ir nesigauna. manau geriausias ikvepimas - puerco pibil. https://www.youtube.com/watch?v=gO8EiScBEjA o seip - pulled meat recipe pasigooglink - tikrai turetum rast kas prie sirdies "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:mosv8g$5p9$1@trimpas.omnitel.net... > placiau gal, kaip ta mesa paruosiat? Kaip suprantu ji nemalta, o labai > ilgai troskinta, tokia kad su sakute draskosi? > Rukyta paprika ka turi omenyje? Rukyti astrus pipirai ? Ar saldi paprika > kazkaip rukyta? > > Siaip tai Dubline, Guinesso muziejuje, teko, ko gero, viena skaniausiu > burgeriu valgt - mesa marinuota Gineso aluje, ideta i kazkokia afigienai > skania bandele, ir ideta tiktai troskintu svogunu...Daugiau nieko...jokiu > padazu...nieko.. > Ziauriai skanu, sultinga... > "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message > news:moqmqc$che$1@trimpas.omnitel.net... >> musuose megstams yra letai keptos mesos (pulled meat (kiaule arba vista >> reciau iautis) su rukyta paprika ir bbq padazu. i bandele dedama tik >> salota ir raudonas svogunas. >> >> >> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:moab2e$4an$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kadangi visokie sashlais/kepsniai truputi atsibodo...vis bandau ka nors >>> idomesnio atrast...:) >>> pabandziau pora kartu ant griliaus hamburgerius padaryt - visai gardu.. >>> >>> Gal pasidalinsit savo patiritim - kaip darot, ka dedat, koki padaza >>> naudojat ? >> >