Dekui. Panašu, kad taip. Patobulinsim procesa šiuo etapu. P.S. Nežinau kodel iki šiol gaudavosi užsigazuot. Cukru dedu "ant ribos", nemegstu saldžios, tai tas neištirpes ir bus priežastis: mieles jau buvo "išsikvepe" kai pilsciau. "Sail" <bambarbya.kirgudu@gmail.com> wrote in message news:nnfn3u$hoj$1@trimpas.omnitel.net... > Bet procedura tarsi tokia: > > supili mieles, duodi parugt kiek laikai reikalinga, tada supilstai ir > butelius ir palieki siltai kol uzsigazuoja. > > Tada kisi i saldytuva, kad galutinai stabdyt rugimo procesa. > > T.y. uzsigazavimas vyksta laikant uzdarytam butely siltai. Jei atsalo per > greitai, rugimas nustojo, nepakako CO2 ir turi ka turi. > > "Lapinas" <vkh710@gmail.com> wrote in message > news:nnfdna$cre$1@trimpas.omnitel.net... >> Laba diena, >> praeità kartà gira "neuþsigazavo", kas galëjo bût? Per maþai mieliø? Per >> ilgai rauginau? >> >> Mielës, kaip suprantu, supili, dauginasi ir bezda c2h5oh. Ar gali bûti, >> kad jø buvo per maþai ir visos iðsibezdëjo ir numirë? Nes kibire >> burbuliukai kil ir susidarë puta, bet kai iðpilsèiau ir palaikiau >> ðaldytuve, tai atsikimðdavo beveik negazuota? Gal nuo karðèio þuvo, bet >> visada supildavau sausas mieles á 35oC girà ir jos neþûdavo. >> >> Tiesa, su cukrum ádomiai buvo: pasirodo, prastai iðmaièiau, nes kai >> pilsèiau tai kaþkiek ant dugno buvo likæ, gal mielëm maisto pritrûko? > >