Nieko, vakare uzkviestas i pirtele su boulingu, gryzes, jei nesimiegos galesiu pakomentuot kiekviena posta ne lakoniskai ;) Siaip teks rinktis, arba saldi arba be burbuliuku, arba islaikai kol nebesaldi tampa. Cukrus = alkoholis, ir vis ragauji rugimo metu. Kai nebesaldu, fermentacija stoja, ispilstyt, fiksuot fermentacija (tarkim, pasterizuojant) reik iki tol. -- bmw e34/ 525d "Lapinas" <vkh710@gmail.com> Wrote in message: > P.S. D?kui visiems atsakiusiems. Daugelis buvot per daug lakoni?ki, bet atsak?t tiksliai. > > "Lapinas" <vkh710@gmail.com> wrote in message news:nnfdna$cre$1@trimpas.omnitel.net... >> Laba diena, >> praeit? kart? gira "neu?sigazavo", kas gal?jo b?t? Per ma?ai mieli?? Per >> ilgai rauginau? >> >> Miel?s, kaip suprantu, supili, dauginasi ir bezda c2h5oh. Ar gali b?ti, kad >> j? buvo per ma?ai ir visos i?sibezd?jo ir numir?? Nes kibire burbuliukai kil >> ir susidar? puta, bet kai i?pils?iau ir palaikiau ?aldytuve, tai >> atsikim?davo beveik negazuota? Gal nuo kar??io ?uvo, bet visada supildavau >> sausas mieles ? 35oC gir? ir jos ne??davo. >> >> Tiesa, su cukrum ?domiai buvo: pasirodo, prastai i?mai?iau, nes kai pils?iau >> tai ka?kiek ant dugno buvo lik?, gal miel?m maisto pritr?ko? >> > ----Android NewsGroup Reader---- http://usenet.sinaapp.com/