As tai kazkaip sakyciau, kad tikra, ekologiska zuvis yra ta, kuria pats pagavai, pagal visas taisykles, paruosei, ir isrukes dar silta suslamsti. O is pajurio- tai pasiziuri vaizdelius, kai is "karapkes" semiamos jau nebegyvos zuvys, po to perlaikomos iki skrodimo, neaisku kiek ir kuo sudomos. Galu gale nusiperki eseri suslamsti skaniai, ir gale aptinki, kad jo sonkauliai nuo mesos atsoke, vadinas mesa susutinta. Skonis atrodo superinis, tai kyla klausimas, kaip tai pasiekta. Po to pabendravus su vietiniais, suzinai kai kurias gudrybes, kaip pvz 3 dienas neparduota rukyta karsi istepa aliejum ir cesnaku ir ikisa 5 minutem i rukykla- blizga kaip siandie pagautas, pirkejai ima nesidaire:) "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:h0arlr$am8$1@trimpas.omnitel.net... > http://gyvenimas.delfi.lt:80/cooking/article.php?id=22484245 > > nuostabu :) > > > >