nu tai taip, bet tam reikia salygu :) as pats irgi labai noreciau ismokti rukyti zuvi, bet niekas nepamoko :)) "servisas" <mes@esame.cia> wrote in message news:h0iqp1$atb$1@trimpas.omnitel.net... > As tai kazkaip sakyciau, kad tikra, ekologiska zuvis yra ta, kuria pats > pagavai, pagal visas taisykles, paruosei, ir isrukes dar silta suslamsti. > O is pajurio- tai pasiziuri vaizdelius, kai is "karapkes" semiamos jau > nebegyvos zuvys, po to perlaikomos iki skrodimo, neaisku kiek ir kuo > sudomos. Galu gale nusiperki eseri suslamsti skaniai, ir gale aptinki, kad > jo sonkauliai nuo mesos atsoke, vadinas mesa susutinta. Skonis atrodo > superinis, tai kyla klausimas, kaip tai pasiekta. Po to pabendravus su > vietiniais, suzinai kai kurias gudrybes, kaip pvz 3 dienas neparduota > rukyta karsi istepa aliejum ir cesnaku ir ikisa 5 minutem i rukykla- > blizga kaip siandie pagautas, pirkejai ima nesidaire:) > > "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message > news:h0arlr$am8$1@trimpas.omnitel.net... >> http://gyvenimas.delfi.lt:80/cooking/article.php?id=22484245 >> >> nuostabu :) >> >> >> >> > >