Xex, atrodo, toks paprastas procesas, taciau kai kiti mazai nutuokia, tai gali pasirodyt kaip visiskas guru:) Sakyciau, kad didziaja dali proceso sudaro teisingas zuvies paruosimas. Tik vat beda- kai pats turi supratima, buna valgai zuvi ir supranti- va, cia blogai yra. O zmogus, kuris siaip tik gurmanas, o ne to proceso specialistas, sugraus apsilaizydamas ir dar ant rytojaus papasakos, kad puse nakties sapnavo kaip ta zuvi valge;) "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:h0isfu$e7m$1@trimpas.omnitel.net... > nu tai taip, bet tam reikia salygu :) as pats irgi labai noreciau ismokti > rukyti zuvi, bet niekas nepamoko :)) > > > "servisas" <mes@esame.cia> wrote in message > news:h0iqp1$atb$1@trimpas.omnitel.net... >> As tai kazkaip sakyciau, kad tikra, ekologiska zuvis yra ta, kuria pats >> pagavai, pagal visas taisykles, paruosei, ir isrukes dar silta suslamsti. >> O is pajurio- tai pasiziuri vaizdelius, kai is "karapkes" semiamos jau >> nebegyvos zuvys, po to perlaikomos iki skrodimo, neaisku kiek ir kuo >> sudomos. Galu gale nusiperki eseri suslamsti skaniai, ir gale aptinki, >> kad jo sonkauliai nuo mesos atsoke, vadinas mesa susutinta. Skonis atrodo >> superinis, tai kyla klausimas, kaip tai pasiekta. Po to pabendravus su >> vietiniais, suzinai kai kurias gudrybes, kaip pvz 3 dienas neparduota >> rukyta karsi istepa aliejum ir cesnaku ir ikisa 5 minutem i rukykla- >> blizga kaip siandie pagautas, pirkejai ima nesidaire:) >> >> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message >> news:h0arlr$am8$1@trimpas.omnitel.net... >>> http://gyvenimas.delfi.lt:80/cooking/article.php?id=22484245 >>> >>> nuostabu :) >>> >>> >>> >>> >> >> > >