Tema: Re: Geriausias saslykas ant Vilniaus
Autorius: Silvano
Data: 2009-06-17 09:57:41
is dalies sutinku...bet man tas mesos skonis niekur nedingsta, o tik truputi 
pasikeicia i geraja puse.

o del ryziu, svogunu etc. tai nelabai suprantu...siulai valgyti viena mesa ? 
"jovalas" yra visu patiekalu pagrindas ;) bet kokia sriuba yra "jovalas" ir 
t.t. :)

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:h1a3s1$ocj$1@trimpas.omnitel.net...
> manau, kad mesa kepama tam, kad jausti jos skoni ir turi but valgoma su 
> kuo maziau priedu.
> Marinavimai, ypac parduotuviniai, kur produktas istisas dienas mirksta 
> visokiose chemijose, mesos skoni uzmusa. O dar valgant pridedama ryziu, 
> svogunu, kecupo ir t.t., Taip mesos kepsnys tampa sudetine jovalo dalimi 
> :)
>
> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message 
> news:h1a31o$mtn$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu pinigu ant geros mesos tai tikrai negailiu ;) mano giliu isitikinimu 
>> taip
>> skaniau ir viskas :)
>>
>>