is dalies sutinku...bet man tas mesos skonis niekur nedingsta, o tik truputi pasikeicia i geraja puse. o del ryziu, svogunu etc. tai nelabai suprantu...siulai valgyti viena mesa ? "jovalas" yra visu patiekalu pagrindas ;) bet kokia sriuba yra "jovalas" ir t.t. :) "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:h1a3s1$ocj$1@trimpas.omnitel.net... > manau, kad mesa kepama tam, kad jausti jos skoni ir turi but valgoma su > kuo maziau priedu. > Marinavimai, ypac parduotuviniai, kur produktas istisas dienas mirksta > visokiose chemijose, mesos skoni uzmusa. O dar valgant pridedama ryziu, > svogunu, kecupo ir t.t., Taip mesos kepsnys tampa sudetine jovalo dalimi > :) > > "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message > news:h1a31o$mtn$1@trimpas.omnitel.net... >> nu pinigu ant geros mesos tai tikrai negailiu ;) mano giliu isitikinimu >> taip >> skaniau ir viskas :) >> >>