Jei tai tavo vietiniai nukrypimai, tai nereikia sakyti, kad tai yra "geresne" mesa. Sprandine juk ne veltui naudojama saslykams. Riebalai juk drekina kepama mesa, ko pasekoje mesa yra sultingesne. "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:h1a4s4$q6e$1@trimpas.omnitel.net... > cia mano vietiniai nukrypimai - nemegstu jokiu gyslu, pleviu, riebaliuku, > odeliu. Kadangi tai zmonos megstamos sudedamosios, ji man atiduoda gryna > sausa mesa, o as jai visokius priedus. > > "DaivaD." <ddaiva@takas.lt> wrote in message > news:h1a4ea$pd9$1@trimpas.omnitel.net... >> Sprandinė daug geriau negu kumpis. Ji ne gyslota, o minkšta ir su riebalų >> sluoksneliais. Kumpis per kietas. Nugarinė minkšta, bet per liesa. >> >> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >> news:h1a498$p3k$1@trimpas.omnitel.net... >>> ne gyslota sprandine ar kazkokios nuopjovos, o kumpis, nugarine. Skanu >>> virs zariju pakepta jautiena, versiena. >>> >>> "Auris" <Paciukas@gmail.com> wrote in message >>> news:h1a3vr$oit$1@trimpas.omnitel.net... >>>> "geresne mesa" tai kito gyvulio mesa (aviena), negu kiauliena? >> >>