o man tik gadina :) stengiuosi vienu metu valgyt kuo maziau sudedamuju, jas paderinant, todel pakanka mesos su darzovemis. "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:h1a455$os7$1@trimpas.omnitel.net... > is dalies sutinku...bet man tas mesos skonis niekur nedingsta, o tik truputi > pasikeicia i geraja puse. > > o del ryziu, svogunu etc. tai nelabai suprantu...siulai valgyti viena mesa ? > "jovalas" yra visu patiekalu pagrindas ;) bet kokia sriuba yra "jovalas" ir > t.t. :) > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:h1a3s1$ocj$1@trimpas.omnitel.net... >> manau, kad mesa kepama tam, kad jausti jos skoni ir turi but valgoma su >> kuo maziau priedu. >> Marinavimai, ypac parduotuviniai, kur produktas istisas dienas mirksta >> visokiose chemijose, mesos skoni uzmusa. O dar valgant pridedama ryziu, >> svogunu, kecupo ir t.t., Taip mesos kepsnys tampa sudetine jovalo dalimi >> :) >> >> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message >> news:h1a31o$mtn$1@trimpas.omnitel.net... >>> nu pinigu ant geros mesos tai tikrai negailiu ;) mano giliu isitikinimu >>> taip >>> skaniau ir viskas :) >>> >>> > >