Tema: Re: Voverushku konservavimas ziemai
Autorius: gopas
Data: 2009-07-27 00:56:10
man rodos siemet tu voverusku tai dafiga yra. tikrai daugiau nei praeitais 
metais. dabar kalvariju turguj
ale litras kainuoja 4lt, o ant trasos vilnius-druskininkai 5lt...ir turi ne 
po viena du litriukus, o dezem :)

"Eglaina" <eglainaistrink@gmail.com> wrote in message 
news:h4d3oj$3g0$1@trimpas.omnitel.net...
> kiekiai tikrai "nedideli" :) nuo joniniu viena pati jau 38 kg pririnkau... 
> vienas vakaras kairenuose, vienas vakaras moletuose, vienas kartas 
> valkininkuose ir 6 popietes lavoriskese...
>
> gal kas zino, kur ant vilniaus superka voveraites?
>
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
> news:h48s3h$2fm$1@trimpas.omnitel.net...
>> dabar, kol kiekiai nedideli, isvirus dalis suvalgoma iskart, kita i 
>> saldikli. Tik atsildyti grybai kietesni, kas labiausiai pasijunta 
>> voveruskoms. O kai grybu daug ir ivairiu, tai raugiam. Kazkas panasaus i 
>> auksciau aprasyta procesa, tik mes einam greitesniu budu, kaip su agurku 
>> raugimu
>>
>> "Egis" <nera@mail.lt> wrote in message 
>> news:h47ted$hjv$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Pasidalinkite  savais receptais kaip konservuojate voverushkas ziemai.
>>>