man rodos siemet tu voverusku tai dafiga yra. tikrai daugiau nei praeitais metais. dabar kalvariju turguj ale litras kainuoja 4lt, o ant trasos vilnius-druskininkai 5lt...ir turi ne po viena du litriukus, o dezem :) "Eglaina" <eglainaistrink@gmail.com> wrote in message news:h4d3oj$3g0$1@trimpas.omnitel.net... > kiekiai tikrai "nedideli" :) nuo joniniu viena pati jau 38 kg pririnkau... > vienas vakaras kairenuose, vienas vakaras moletuose, vienas kartas > valkininkuose ir 6 popietes lavoriskese... > > gal kas zino, kur ant vilniaus superka voveraites? > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:h48s3h$2fm$1@trimpas.omnitel.net... >> dabar, kol kiekiai nedideli, isvirus dalis suvalgoma iskart, kita i >> saldikli. Tik atsildyti grybai kietesni, kas labiausiai pasijunta >> voveruskoms. O kai grybu daug ir ivairiu, tai raugiam. Kazkas panasaus i >> auksciau aprasyta procesa, tik mes einam greitesniu budu, kaip su agurku >> raugimu >> >> "Egis" <nera@mail.lt> wrote in message >> news:h47ted$hjv$1@trimpas.omnitel.net... >>> Pasidalinkite savais receptais kaip konservuojate voverushkas ziemai. >>>