emmm... kaip tik turiu užsilikusio pernykščio medaus. Laukiu receptų ir technologijos aprašymo :) -- pax vobiscum "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message news:h598tg$gul$1@trimpas.omnitel.net... > geriausia isvis is medaus samagona varyt. ty is medus->midus->samagonas > kolkas nesu per savo gyvenima skanesnio ragaves > > "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message > news:h597kl$eql$1@trimpas.omnitel.net... >> Bičių pikis. Šviežias, ką tik iš avilio. Retai kas atspėja, ką geria :) >> >> -- >> pax vobiscum >> >> >> "L I N A S - procentas" <sprendimas@takas.lt> wrote in message >> news:h58l8d$hpt$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kadangi savaitgalis baiges, abstinensija....tesiu tema apie skystimelius >>> :) >>> >>> Teko ragaut prie Belarusijos sienos naminukes. Ji buvo ale juodos >>> arbatos spalvos, malonus aromatas ir nesijaute budingo duonos raugo >>> skonio/kvapo. Tik po metu iskvociau vaisintoja, kad ten buvo uzpilta >>> zolelemis. Kokiomis neisdave - mire tyledamas :) >>> >>> Klausimas: kokias zoleles (zieveles, vaisius, uogas, kankorezius, >>> gyvates, kirminus, ziogus, drakonus) uzpilinejate ir kiek ir kur laikote >>> namine? >>> >>> Jei svarbu, tai pilciau (jei tipo tureciau :)))) ) dzukiska rugine :) >>> >> >> >