Tema: Re: KB!! Spizinio indo "atgaivinimas"
Autorius: pozherukas [namie]
Data: 2009-08-04 15:35:21
stalic'as rasho, kad '...stebeti, kad puodas neperkaistu...'
Tai chia kada jis jau perkaites, kada dar ne? Tipo raudonuoti dugnas pradeti
turi ar lankstytis, ar garsus, ar kvapus skleis, ar dar kazhkaip kitaip
suprasti?
Maista gaminant, kol yra skyschiu - tai puodas stipriai aushinamas, o
druska, tai nemaisho kaisti, tik tiek kiek aplinkinis oras ataushina tiek ir
kaista. Shpyzhiaus lydymosi temperatura ~1200C. Tiek normaliomis salygomis
ant dujines ar paprasto lauzho nepasieksi.
"MaRiUs" <marius@_DELETE_ardega.lt> wrote in message
news:h58oef$mem$1@trimpas.omnitel.net...
> Blyn, nemoku su koduotem:
>
>
>
>
>
>