as kiek susiduriau su pomidorais dziovintais sauleje, tai jie visad buna aliejuje. nezinau kokius tu turi. bet manau kad sueitu smulkinti pomidorai plius aliejus. nors tos uzkandeles skanumas ir buna tuose trintuose cesnakuose ir smulkintuose pomidoruose. bet jei ilgiau palaikai tai ir pupos prisigeria to aromato. tiesa, dar pamirsau kad viskas gausiai barstoma pipirais. gal ir kitokie prieskoniai tiktu pagal skoni. rodos raudonelio dedavau...nepamenu tiksliai, senai dariau :) "useris" <mail@s.lt> wrote in message news:h5d247$iqb$1@trimpas.omnitel.net... > skamba skaniai, bet tie pomidorai maisiuke dziovinti, tai pirma vistiek > reiktu aliejuj mirkyt? > > "gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message > news:h5cu3h$g27$1@trimpas.omnitel.net... >> karaliskos baltos konservuotos pupos, sauleje dziovinti pomidorai >> pasmulkinti, cesnakas, aliejus nuo pomidoru ir alyvuogiu aliejus jei >> truksta...viska palaikom per nakti. puikus uzkandelis gaunasi prie ko >> nors :) >> >> "useris" <mail@s.lt> wrote in message >> news:h5cmut$7rf$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki! >>> Metosi is Graikijos parsivezti sauleje dziovinti pomidorai, ka >>> patartumete su jais daryti? >>> Atrodo seniau esu mates posta, kur rasoma kad juos reikia palaikyti >>> alyvuogiu aliejuje ir valgyti. Kiek reikia laikyti, kokia procedura? >>> Kokie dar galimi variantai? >>> >>> >>> Dekui :) >> >> >