jebejuj uz pora svaru su siuntimu galima gaut. gautusi koks 10lt galima ir daugiau seklu tuo paciu pridet. yra dar svelnus (TAM I ir II) jalapeno, isvestas teksaso zemes ukio universite pramoniniam auginimui - jo astruma lengvai toleruoja statistinis bulviaedis lietuvis :) Ir siaip ji galima didesniais kiekiais VALGYTI. pasirinkimas jebejuj gan platus. pvz yra tepinas, manoma kad jis yra visu ciliuku protevis, kaip ir laukinis augalas. nors siaip ar taip, astrumas ir vaisiaus didumas priklauso nuo tinkamu salygu, kuriu be siltnamio pagalbos Lietuvoje nelabai ir gausi... galeciau aisku rudeniop padaryti seklu rinkinius, bet nezinau ar verta, visgi kintant augimo salygom seklos mutuoja, ir musu salyje ne i geraja puse. 2009/08/11 17:30, TranZOO rašė: > as ilgi noliu! paldok sieklikiu! > > > "saiga" <saiag@dokeda.lt> wrote in message news:h5rsrh$l4h$1@trimpas.omnitel.net... >> Seklas siunčiau per ebay, paklojau svara uz 10 sekliukiu (labai jau norejau >> ju). Atsiunte su bonusu apie 40 seklu. >> I daigykla(maximine plastikine dezute sumustinimas) susodinau 12 sekliukiu, >> nupurskiau vandeniu pavirsiu ir uzdengiau maistine plevele. >> Pastaciau ant radiatoriuas, nes rekomenduojama apie 30 laipsniu, kol dygsta. >> Per savaite sudygo visos seklos. nuemiau celofana ir pastoviai purskiau >> vandeniu. >> Perstaciau ant palanges (buvo sildymo sezonas, namuose apie 20 laipsniu >> laikesi). >> Viena daiga suede ant palanges uzsikores Degu. >> Kai atsirado penktas lapelis persodinau i erdvesni vazona, viskas gerokai >> subujojo. >> po kokiu 4 menesiu nuo sudaiginimo pradejo zydeti, siek tiek karpiau naujus >> uglius ir perteklinius ziedus. >> Dar po menesio jau yra vaisiu, bet vis dar noksta. >> >> tai toks vat dienorastis >> >> >> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message >> news:h5okc8$q5f$1@trimpas.omnitel.net... >>> pasakok apie seklas. >>> >>> -- >>> T >>> >>> >>> "sigiai" <saiga@dokeda.lt> wrote in message >>> news:h5havr$3tr$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> >>>> Uzderejo namuose balkone sbj. labai noreciau pameginti juos uzmarinuoti. >>>> Gal >>>> kas yra tai dares, o gal kas tiesiog turetu neblogu minciu. >>>> >>>> aciu >>>> >>>> P.S. beje gal kas nors yra augines jelapeno, ir zino, kaip visgi >>>> suprasti, >>>> kad pipirai jau pilnai sunoke. >>>> >>>> >>