Apvirti, atšaldyti. Nepervirti! Tuomet dalinti žiedynais ir pradedant pjauti iš kotelio galo, skelti žiedynus pusiau ar į tris dalis, kad gautųsi plokšti "kepsniukai". Tuomet kiekvieną tokį išplokštintą žiedynėlį pamirkyti tešloje (kiaušinis, majonezas, šiek tiek miltų ar krakmolo, druskos, šviežios ar džiovintos žalumos). Išėmus iš tešlos, apvolioti džiuvėsėliuose, kepti aliejuje iki taps auksiniais. Valgyti su karštomis bulvėmis ir mėgiamomis daržovių salotomis. O jei dar taip grybų padažas ar ir grybukai (kad ir pievagrybiai) antvirš... Na, kas ragavo, nenusivylė...;) Skanaus! "agnesse" <xxx@xxx.lt> wrote in message news:h5p2bg$htf$1@trimpas.omnitel.net... > savaite laiko pora galvu saldytuve guli ir nzn ka is ju gaminti, kad ir > vyriskoji seimos dalis galetu pavalgyti... > gal kas turit kokiu receptu? >