Jei numatoma naudoti ir kaime ant pečiaus, ketus būtų geras pasirinkimas. Tik reikia atsiminti kad normalus ketus bus labai sunkus. (nuvaryk į ogminą, pasičiupinėk skeppshult). Taip pat ketus reikalauja šiokios tokios specifinės priežiūros kad nesviltų ir nerūdytų (džiovinti ir tepti aliejum po naudojimo, paruošti (užkaitint aliejų) prieš pirmą naudojimą ir paskui negremžti). klausimas ar žmogus kuriam ją pirksi tam pasirengęs. baltarusiškų vengčiau. skeppshult galima rekomenduoti, pirkti pigiau bus pigu.lt "pjezo" <kaminskiukas@delfi.lt> wrote in message news:h5ppld$duv$1@trimpas.omnitel.net... > reiketu normalios (geros kokybes bet ne kosminiu tecnologiju ir kainu) > keptuves/troskintuves (gili, su dangciu. naudojama butu tiek ant dujines > virykles, tiek ir kaime ant peciaus. > i ka ziureti ir kur? > galbut jau reikalinga spizine? > kokio mazdaug kainos normalaus tokio daigto? > p.s. nelabai gaudausi tokiuose dalykuose, tiesiog manes paprase nupirkti > gera ... >