Tai kaip ir aiškus receptas !!! Ačiū visiems už pagalbą. Prieskoniai vytinimui: 60g maltų ožragės sėklų ( http://www.delona.lt/58,ozrages-%28maltos%29-100g.html ) 60g maltos raudonosios paprikos 1 galvą susmulkintų česnakų 60g juodųjų pipirų, arba 30g čili pipirų 60g druskos 5gr malto kumino šilto vandens pagal poreikį Mėsą: jautienos išpjova, gabalas neturi buti storas Paruošimas: Paruošiamas druskos mišinys. Sudėtis: druska, keletas sutrintų lauro lapų, pora šaukštų cukraus, vienas šaukštas juodų maltų pipirų. 10 dienų panardinam mėsą druskos mišinį ir vartom kas keletas dienų, kad druska tolygiai išdžiovintu mėsytę. Mėsą laikome šaldytuve. Po 10 dienų mėsą išimti is druskos, pamerkti šaltam vandenį ir palaikyti 2 dienas šaldytuve kol atmirks. Po 2 dienų išimti ir pakabinus leisti vandeniui nutrėkti žemyn ir palikti kambario temperatūroje dar 4 dienas džiūti. Po 4 dienų paruoštais prieskoniais apvolioti mėsytę kad apliptu gerai visa maždaug 4-8cm storio prieskonių mišiniu. Mėsą laikyti kambario temperatūroje kol pilnai išdžius, ir patamsės. Maždaug 1-2 savaites. Bon apetit :)