Tema: Re: SraigÄ—s
Autorius: Herkus
Data: 2020-08-31 21:28:12
zalias idaras bus greiciausiai burgundiskai paruostos sraiges. Ten 
pagrinde sviestas, petruskos, druska ir cesnakai. Valgyti karstas su 
bagete. Nelietuviskas perkant skanu, retkarciais pasiimu ir Lietuvoj ir 
ne. Karta pabandziau lietuviskos gamybos tai buvo fuble. Bet kadangi 
didzioji skonio dalis ir yra tas zalias idaras, matyt ten ir buvo 
sufeilinta. Be jo sraige - iskramtyta kramtoske.


2020-06-18 17:05, benamis rašė:
> Cia ne siuksle, o sliuzas. Pasipasakok ka pats valgai, galima bus 
> pasijuokt
>
>
> Butu visai idomu paragauti sraigiu. Beje, saldikliuose parduotuveje 
> buna tu sraigiu su kazkokiu zaliu idaru. Cia siaip "nameliai" 
> prigrusti kazkokios nesamones, ar jau cia tas sraigiu patiekalas ir yra?
>
>
> On 18.06.20 13:12, Ssang Yong wrote:
>> Kas cia per mada valgyt visokias siuksles?
>>
>> "Jonas Jonaitis" <pavardė@microsoft.com> wrote in message 
>> news:rcf1v2$l5i$1@news.omnitel.net...
>>> Ištraukus iš namelio, nevalgomos iš karto, dar pamirkomos kokiame 
>>> tai skystyje?
>>> Ar skanios valgyti? Gal dar kokį skystį reikia užsigerti?
>>>
>>> Ačiū. 
>>