pertazoles, ne petruskos ;) On 8/31/2020 20:28, Herkus wrote: > zalias idaras bus greiciausiai burgundiskai paruostos sraiges. Ten > pagrinde sviestas, petruskos, druska ir cesnakai. Valgyti karstas su > bagete. Nelietuviskas perkant skanu, retkarciais pasiimu ir Lietuvoj ir > ne. Karta pabandziau lietuviskos gamybos tai buvo fuble. Bet kadangi > didzioji skonio dalis ir yra tas zalias idaras, matyt ten ir buvo > sufeilinta. Be jo sraige - iskramtyta kramtoske. > > > 2020-06-18 17:05, benamis rašė: >> Cia ne siuksle, o sliuzas. Pasipasakok ka pats valgai, galima bus >> pasijuokt >> >> >> Butu visai idomu paragauti sraigiu. Beje, saldikliuose parduotuveje >> buna tu sraigiu su kazkokiu zaliu idaru. Cia siaip "nameliai" >> prigrusti kazkokios nesamones, ar jau cia tas sraigiu patiekalas ir yra? >> >> >> On 18.06.20 13:12, Ssang Yong wrote: >>> Kas cia per mada valgyt visokias siuksles? >>> >>> "Jonas Jonaitis" <pavardė@microsoft.com> wrote in message >>> news:rcf1v2$l5i$1@news.omnitel.net... >>>> Ištraukus iš namelio, nevalgomos iš karto, dar pamirkomos kokiame >>>> tai skystyje? >>>> Ar skanios valgyti? Gal dar kokį skystį reikia užsigerti? >>>> >>>> Ačiū. >>>