organizmui jokio skirtumo koki alkoholi skaidyt. Visa kita - gerimo kulturos, paprociu reikalas, labai veikiamas reklamos. Augau tarybiniais laikais, aplinkoje, kur alkoholio buvo mazai. Normalaus vyno praktiskai nebuvo, alus asociavosi su prasigerusiais kiemsargiais, o degtine - kaimieciais. Vartotas nedieliais kiekiais konjakas, likeriai. Mokykloj jei isgerdavom, tai tik degtines. Studiju metais pradejo rastis normalesnio, nei zigulinis alaus ir jo gerimas po truputi tapo norma, intensyviai skatinama aludariu. Mano tevai alaus nevartoja, kaip kad as sidro ir visokiu kokteiliuku, kuriuos plempia jaunimelis. "mYnDe" <mynde@one.lt> wrote in message news:gshugi$b8n$1@trimpas.omnitel.net... > Vedinas (prasau nesupykti) tokiu kvailu minciu - savaite buvau susilaikes- > nu niekas nepasikeite todel ir vel toliau varau reguliariai. Alus manau ne > snapsas, nera jis jau toks blogas :) >