Deja daugiau info viešinti negaliu, jei kas turite įtarimų, tai pasitikrinkite dabar, kam tai nerūpi išmeskite tai iš galvos. Tiesiog kadangi čia dažnai lankausi, tai suteikiau šiek tiek informacijos pamąstymams. Kas mąsto supras ką norėjau pasakyti. "Linelis" <povilina@delfi.lt> wrote in message news:k5logl$h24$1@trimpas.omnitel.net... > Klausyk, labau uzsleptai skleidi informacija, iskart kyla visokiu > klausimu. > paviesink daugiau info, kas per tyrimas, kas uzsakovas, kas tyre, kur > tyre, > na ir aisku geriausia butu paviesinti tyrimo rezultatus ir gamintojus > > jeigu aisku tai ne konfidenciali informacija :) > > dekui > > > "Terpentinas" <nospam_ddainius@takas.lt> parašė naujienų > news:k5lnki$flb$1@trimpas.omnitel.net... >> Ne tas tyrime nedalyvavo, nesakau, kad jis geras ar blogas, tiesiog jo >> netyrėme. >> >> >> >> "Tomas D.2" <hidden@email.com> wrote in message >> news:k5ln3d$esu$1@trimpas.omnitel.net... >>> Praeita savaite nupirkau 10kg danushio -40C antifrizo eolte. Nu nesakyk, >>> kad man ji isleidinet? >>> >>> "Terpentinas" <nospam_ddainius@takas.lt> wrote in message >>> news:k5lk7v$aue$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> Tik po to nesakykite, kad as Jusu neperspejau. Problema yra ta, kad >>>> rinkoje labai daug padirbto nekokybisko antifrizo, kurio deklaruojama >>>> kristalizacijos temperatura -35C, kai faktine apie -19-20C. >>>> Tokio antifrizo buitinem salygom patikrinti neimanoma, prietaisai rodo >>>> apie -40C. Vienintelis budas patikrinti tik uzsaldyti. Rezultatai gauti >>>> atliekant kasmetini Lietuvos antifrizu rinkos tyrima. Galiu pasakyti, >>>> kad tokiu skaiciu per visa 20 metu istorija nesame dar gave. Tai nera >>>> reklama, tai tik perspejimas. Patarimas, jei paskutini pusmeti esate >>>> pirke LT pagaminto antifrizo nepatingekite atsipilti 0,5l antifrizo i >>>> buteliuka ir kartu su termometru ikisti i saldymo kamera. Linkiu >>>> visiems nesusalti. >>>> >>> >>> >>