.... tai panasiai ir turi buti. http://www.engineeringtoolbox.com/ethanol-water-d_989.html pjezo wrote: > jei prie -24 snapsas sala i leda... > > > "servisas" <mes@esame.cia> wrote in message news:k5lsk4$mp1$1@trimpas.omnitel.net... >> kameroj padaro -24 siuolaikiniam saldytuve. Snapsas susala i leda:) >> >> "Linelis" <povilina@delfi.lt> wrote in message >> news:k5lq6p$jig$1@trimpas.omnitel.net... >>> dar klausimas, o ar imanoma virtuves saldytuve patikrinti, nes ten kazin >>> ar -20 padaro? >>> >>> "Terpentinas" <nospam_ddainius@takas.lt> parašė naujienų >>> news:k5lk7v$aue$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Tik po to nesakykite, kad aš Jūsų neperspėjau. Problema yra ta, kad >>>> rinkoje labai daug padirbto nekokybiško antifrizo, kurio deklaruojama >>>> kristalizacijos temperatūra -35C, kai faktinė apie -19-20C. >>>> Tokio antifrizo buitinėm sąlygom patikrinti neįmanoma, prietaisai rodo >>>> apie -40C. Vienintelis būdas patikrinti tik užšaldyti. Rezultatai gauti >>>> atliekant kasmetinį Lietuvos antifrizų rinkos tyrimą. Galiu pasakyti, kad >>>> tokių skaičių per visą 20 mętų istoriją nesame dar gavę. Tai nėra >>>> reklama, tai tik perspėjimas. Patarimas, jei paskutinį pusmetį esate >>>> pirkę LT pagaminto antifrizo nepatingėkite atsipilti 0,5l antifrizo į >>>> buteliuką ir kartu su termometru įkišti į šaldymo kamerą. Linkiu visiems >>>> nesušalti. >>>> >>