Tema: Re: Ruoskites masiniams antifrizo uzsalimams
Autorius: DK
Data: 2012-10-17 13:53:52
.... tai panasiai ir turi buti. 
http://www.engineeringtoolbox.com/ethanol-water-d_989.html

pjezo wrote:
> jei prie -24 snapsas sala i leda... 
> 
> 
> "servisas" <mes@esame.cia> wrote in message news:k5lsk4$mp1$1@trimpas.omnitel.net...
>> kameroj padaro -24 siuolaikiniam saldytuve. Snapsas susala i leda:)
>>
>> "Linelis" <povilina@delfi.lt> wrote in message 
>> news:k5lq6p$jig$1@trimpas.omnitel.net...
>>> dar klausimas, o ar imanoma virtuves saldytuve patikrinti, nes ten kazin 
>>> ar -20 padaro?
>>>
>>> "Terpentinas" <nospam_ddainius@takas.lt> parašė naujienų 
>>> news:k5lk7v$aue$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Tik po to nesakykite, kad aš Jūsų neperspėjau. Problema yra ta, kad 
>>>> rinkoje labai daug padirbto nekokybiško antifrizo, kurio deklaruojama 
>>>> kristalizacijos temperatūra -35C, kai faktinė apie -19-20C.
>>>> Tokio antifrizo buitinėm sąlygom patikrinti neįmanoma, prietaisai rodo 
>>>> apie -40C. Vienintelis būdas patikrinti tik užšaldyti. Rezultatai gauti 
>>>> atliekant kasmetinį Lietuvos antifrizų rinkos tyrimą. Galiu pasakyti, kad 
>>>> tokių skaičių per visą 20 mętų istoriją nesame dar gavę. Tai nėra 
>>>> reklama, tai tik perspėjimas. Patarimas, jei paskutinį pusmetį esate 
>>>> pirkę LT pagaminto antifrizo nepatingėkite atsipilti 0,5l antifrizo į 
>>>> buteliuką ir kartu su termometru įkišti į šaldymo kamerą. Linkiu visiems 
>>>> nesušalti.
>>>>
>>