Tema: Re: Ruoskites masiniams antifrizo uzsalimams
Autorius: pjezo
Data: 2012-10-17 13:40:03
jei prie -24 snapsas sala i leda... 


"servisas" <mes@esame.cia> wrote in message news:k5lsk4$mp1$1@trimpas.omnitel.net...
> kameroj padaro -24 siuolaikiniam saldytuve. Snapsas susala i leda:)
> 
> "Linelis" <povilina@delfi.lt> wrote in message 
> news:k5lq6p$jig$1@trimpas.omnitel.net...
>> dar klausimas, o ar imanoma virtuves saldytuve patikrinti, nes ten kazin 
>> ar -20 padaro?
>>
>> "Terpentinas" <nospam_ddainius@takas.lt> parašė naujienų 
>> news:k5lk7v$aue$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> Tik po to nesakykite, kad aš Jūsų neperspėjau. Problema yra ta, kad 
>>> rinkoje labai daug padirbto nekokybiško antifrizo, kurio deklaruojama 
>>> kristalizacijos temperatūra -35C, kai faktinė apie -19-20C.
>>> Tokio antifrizo buitinėm sąlygom patikrinti neįmanoma, prietaisai rodo 
>>> apie -40C. Vienintelis būdas patikrinti tik užšaldyti. Rezultatai gauti 
>>> atliekant kasmetinį Lietuvos antifrizų rinkos tyrimą. Galiu pasakyti, kad 
>>> tokių skaičių per visą 20 mętų istoriją nesame dar gavę. Tai nėra 
>>> reklama, tai tik perspėjimas. Patarimas, jei paskutinį pusmetį esate 
>>> pirkę LT pagaminto antifrizo nepatingėkite atsipilti 0,5l antifrizo į 
>>> buteliuką ir kartu su termometru įkišti į šaldymo kamerą. Linkiu visiems 
>>> nesušalti.
>>> 
> 
>