Tema: Re: Ruoskites masiniams antifrizo uzsalimams
Autorius: Aurimas
Data: 2012-10-17 11:35:15
Šaldytuve tai pliusas, nes kitaip ir pienas užšaltų... :-)
O kameroj bent jau pas mane tai iki -22 atrodo spaudžia... Ar net daugiau...


"Linelis"  parašė naujienų news:k5lq6p$jig$1@trimpas.omnitel.net...

dar klausimas, o ar imanoma virtuves saldytuve patikrinti, nes ten kazin
ar -20 padaro?

"Terpentinas" <nospam_ddainius@takas.lt> parašė naujienų
news:k5lk7v$aue$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Tik po to nesakykite, kad aš Jūsų neperspėjau. Problema yra ta, kad 
> rinkoje labai daug padirbto nekokybiško antifrizo, kurio deklaruojama 
> kristalizacijos temperatūra -35C, kai faktinė apie -19-20C.
> Tokio antifrizo buitinėm sąlygom patikrinti neįmanoma, prietaisai rodo 
> apie -40C. Vienintelis būdas patikrinti tik užšaldyti. Rezultatai gauti 
> atliekant kasmetinį Lietuvos antifrizų rinkos tyrimą. Galiu pasakyti, kad 
> tokių skaičių per visą 20 mętų istoriją nesame dar gavę. Tai nėra reklama, 
> tai tik perspėjimas. Patarimas, jei paskutinį pusmetį esate pirkę LT 
> pagaminto antifrizo nepatingėkite atsipilti 0,5l antifrizo į buteliuką ir 
> kartu su termometru įkišti į šaldymo kamerą. Linkiu visiems nesušalti.
>