cia iki tiek raguliuojasi? nes netycia man yra pavyke "davaryti" iki - 38c (nors leidzia "uzduoti" max -24), taciau tai jau buvo netycia palikta daugiau kaip parai laiko ant "frost matic" funkcijos, kompresorius isivaizduoju dirbo visa laika nesustodamas... va po to biski likau nesuprates AEG valdymo logikos- jei juseris ijungia ir pamirsta isjungti "paturbinta" saldymo rezima- saldytuvas lyg ir turetu pats po kazkiek laiko atjungti- bet tai ne, saldo iki pazaliavimo nesustodamas... p.s. tiek rode paties saldytuvo skaitmeninis termometras ir vidun imestas buitinis lauko termometras, kokia paklaida nzn- anie gi ne laboratoriniai, nekalibruoti... "kastisv" <kastisv@takas.lt> wrote in message news:k5m3np$v8$1@trimpas.omnitel.net... > pas many -32 padaro jei reik > > "servisas" <mes@esame.cia> wrote in message > news:k5lsk4$mp1$1@trimpas.omnitel.net... >> kameroj padaro -24 siuolaikiniam saldytuve. Snapsas susala i leda:) >> >> "Linelis" <povilina@delfi.lt> wrote in message >> news:k5lq6p$jig$1@trimpas.omnitel.net... >>> dar klausimas, o ar imanoma virtuves saldytuve patikrinti, nes ten kazin >>> ar -20 padaro? >>> >>> "Terpentinas" <nospam_ddainius@takas.lt> parašė naujienų >>> news:k5lk7v$aue$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> Tik po to nesakykite, kad aš Jūsų neperspėjau. Problema yra ta, kad >>>> rinkoje labai daug padirbto nekokybiško antifrizo, kurio deklaruojama >>>> kristalizacijos temperatūra -35C, kai faktinė apie -19-20C. >>>> Tokio antifrizo buitinėm sąlygom patikrinti neįmanoma, prietaisai rodo >>>> apie -40C. Vienintelis būdas patikrinti tik užšaldyti. Rezultatai gauti >>>> atliekant kasmetinį Lietuvos antifrizų rinkos tyrimą. Galiu pasakyti, >>>> kad tokių skaičių per visą 20 mętų istoriją nesame dar gavę. Tai nėra >>>> reklama, tai tik perspėjimas. Patarimas, jei paskutinį pusmetį esate >>>> pirkę LT pagaminto antifrizo nepatingėkite atsipilti 0,5l antifrizo į >>>> buteliuką ir kartu su termometru įkišti į šaldymo kamerą. Linkiu visiems >>>> nesušalti. >>>> >> >> > >