On 9/11/2014 9:59 AM, ZzZz wrote: > modifikuotas krakmolas neturi nieko bendro su GMO. Kilme - gali turėti. Sudėtimi - vargu bau, arba skirtumai su GMO prigimtimi ryšio neturi. Myliu tuos GMO bijoklius. Jie tokie vaikiškai naivūs savo baimėse. Parodai, kad po lova nieko nėra - vis tiek bijo, iki sekančio parodymo > Ir E621 iš pomidorų ir iš chemijos fabriko nesiskiria niekuo, išskyrus > psichologiniu poveikiu per pilnati. Spaudžiu dešinę S. >> Sakyciau kaip kam, nelabai man gliutomatas patinka, jis turi savo >> specifini prieskoni.( Pats grynas gliutomatas toks salstelejusiai >> surus, turejau, ragavau, eksperimentavau su juo, nusipirkt galima >> ten kur parsiduoda viskas kinu virtuvej, lietuvoj nezinau kur.) >> Todel man kinieciu virtuve kur jo masiskai padazuose man >> nepatinka. Cipsai irgi. Beje, jis nekenksmingas, ypac mazais >> kiekiais, pvz pamidoruose jo naturaliai yra, todel i keciupus jo >> nededa, ir taip pakanka. > > gliukomato kenksmingumas tame, kad jis žadina didesnį apetitą. > krakmolas kenkia dėl to, kad jis nereikalingas šlakas, o dažnai jis > būna dar ir iš GMO, a lia modifikuotas. BTW jis pagrindinis diabeto > kaltinikas, o ne cukrus. > O dėl mažų kiekių, tai ir vaistai yra nuodai, tik maža doze. Ir žmogaus > organizmas labai geras akumuliatorius kaupti visokius nuodus, taip > lašas po lašo... > tas kas yra gamtoje natūraliai ir kas susintetinta yra du labai > skirtingi dalykai. >