Tema: Re: Svairainiu trauktines receptuka gal kas ar siaip ka dar is ju skanaus pasigamint ?
Autorius: Diamondas
Data: 2016-09-23 09:19:45
Kad nuplauti isvalyti tai savaime suprantama, kad ne cielus pilti :)
1:1 pagal turi ar svori :) ?
"tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message
news:ns2gtg$ac1$1@trimpas.omnitel.net...
> as neuzpilineciau svarainiu degtine ar spiritu. Priestai sirupa padaryt
> siulau.
>
> Svarainius reikia nuplauti (kitaip labai rugs), isvalyti seklides ir
> supjaustyti ~3 mm griezineliais. uzpilti juo scukrumi - mazdaug 1:1. taip
> palaikyt kol istirps cukrus. jei per diena istirpsta - cukraus dadeti
> reikia. indo nelaikyt visiskai sandariai.
>
> po to ta sirupa skiesti degtine arba spiritu. paragauk priestai - jei yra
> rugimo pozymiu - gali ir pasterizuot. po poros savaiciu galima skanaut.
>
> likusisus svarainius isdziovink - gausis skanus saldainiai.
>
> --
> T
>
> "Diamondas" <DiamondasISTRINTI@gmail.com> wrote in message
> news:ns2fiq$9l5$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Uzderejo pas zmones svarainiai, tai dave kibira - atrsirado klausimas
>> ka su jais veikt :) Radau n receptu trauktines - tipo imti uzpilti
>> cukrum, poto degtine ir gausis skanus gerimukas po keliu menesiu :) Radau
>> n receptu - pirmiausiai juose labai skiriasi dedamo cukraus kiekis - gal
>> kas is patirties pasidalins savo receptuku patikrintu ? Dar pamenu,
>> kazkada maciau buvo tokia lyg vadinosi "Trauktiniu degtine" kazkiek
>> daugiau nei 40 laipsniu, bet dabar ir googlas nieko apie ja neranda - gal
>> vadinasi kitaip, o gal nebegamina :(
>> Vienzo - kadangi svarainiu sezonas, welcome visi variantai.
>>
>> Isanksto dekavoju uz sugaista laika :)
>>
>