jei cukraus santykis geras - is sirupo istraukus praktiskai tik nuvarvinti tereikia ir jau dziovinti :) "Dainiushas" parašė naujienų news:ns2jrg$e5m$1@trimpas.omnitel.net... nu bet užsipisimas tuos svarainius išdžiovint tai totalus. On 9/23/2016 9:53 AM, Arj wrote: > saip labiau pagal svori - bet pilti gali is akies. > Saip yra nuansas - jei darysi svarainiu sirupa (t.y. tik svarainiai ir > cukrus), tai cukraus istirpsta visas gana greitai. > Jei pilsi viska kartu (svarainiai + cukrus + degtine) cukraus toks pat > kiekis irgi istirpsta, bet gerokai leciau, per pora men vietoj poros > dienu, jei nejudinant. > Spiritas geriau, nbes degtine gan stipirai atsiskiedzia (laipsniai > "dingsta"), bet as del spirito nebuvimo paprasta degtine naudodavau. > Dar - sviezia (dar sviesi) - man skanesne, veliau stovint tamseja, > skonis keicasi, kaip man - I blogaja puse, nors yra ir kitu nuomoniu :) > Del svarainiu pjaustymo - principas ten seklas isimti, del seklalizdziu > - produkto skonio jie neitakoja, galima palikti, pjaustymo laikas > sutrumpeja kokius 5x, vienintele prasme juos ispjauti - jei po sirupo > nupylimo svarainiu gabaliukai po to bus maistui vartojami kaip > saldainiai (btw skanus visai) > Nu ir svarbiausias dalykas - turet omenyj kad remuo gali labai > pasireiksti nuo to - as nors ir labai didelis svarainiu megejas, dabar > del to praktiskai negaliu ju vartoti > > > > "Diamondas" parašė naujienų news:ns2hi1$b1f$1@trimpas.omnitel.net... > > Kad nuplauti isvalyti tai savaime suprantama, kad ne cielus pilti :) > 1:1 pagal turi ar svori :) ? > > "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message > news:ns2gtg$ac1$1@trimpas.omnitel.net... >> as neuzpilineciau svarainiu degtine ar spiritu. Priestai sirupa >> padaryt siulau. >> >> Svarainius reikia nuplauti (kitaip labai rugs), isvalyti seklides ir >> supjaustyti ~3 mm griezineliais. uzpilti juo scukrumi - mazdaug 1:1. >> taip palaikyt kol istirps cukrus. jei per diena istirpsta - cukraus >> dadeti reikia. indo nelaikyt visiskai sandariai. >> >> po to ta sirupa skiesti degtine arba spiritu. paragauk priestai - jei >> yra rugimo pozymiu - gali ir pasterizuot. po poros savaiciu galima >> skanaut. >> >> likusisus svarainius isdziovink - gausis skanus saldainiai. >> >> -- >> T >> >> "Diamondas" <DiamondasISTRINTI@gmail.com> wrote in message >> news:ns2fiq$9l5$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Uzderejo pas zmones svarainiai, tai dave kibira - atrsirado >>> klausimas ka su jais veikt :) Radau n receptu trauktines - tipo imti >>> uzpilti cukrum, poto degtine ir gausis skanus gerimukas po keliu >>> menesiu :) Radau n receptu - pirmiausiai juose labai skiriasi dedamo >>> cukraus kiekis - gal kas is patirties pasidalins savo receptuku >>> patikrintu ? Dar pamenu, kazkada maciau buvo tokia lyg vadinosi >>> "Trauktiniu degtine" kazkiek daugiau nei 40 laipsniu, bet dabar ir >>> googlas nieko apie ja neranda - gal vadinasi kitaip, o gal nebegamina :( >>> Vienzo - kadangi svarainiu sezonas, welcome visi variantai. >>> >>> Isanksto dekavoju uz sugaista laika :) >>> >> >